Informacje Prasowe ADP Polska

Internetowe Centrum Prasowe ADP Polska to źródło najświeższych informacji dotyczących działalności ADP Polska. Zachęcamy do zapoznania się z bieżącymi komunikatami prasowymi lidera rynku usług naliczania wynagrodzeń i administracji kadr. Redaktorów i dziennikarzy zapraszamy także do skorzystania z wiedzy i opinii ekspertów ADP.

Biuro Prasowe ADP Polska jest do Państwa dyspozycji. Zapraszamy do odwiedzenia sekcji Kontakt dla mediów.

All press releases

View the press releases per year : 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015

ADP po raz szósty z rzędu z tytułem „Lidera” wg NelsonHall

ADP inspiruje do dyskusji o zmieniającym się świecie pracy nową kampanią marki: „What are you #WorkingFor”?

ADP z tytułem Leader i Star Performer przyznanym przez Everest Group w raporcie PEAK Matrix dotyczącym wieloprocesowego outsourcingu kadrowego (Multi-Process Human Resources Outsourcing)

W 2018 r. małe firmy usługowe Nowoczesnej Gospodarki zatrudniały najwięcej

ADP już 13. rok z rzędu wśród najbardziej podziwianych firm świata w rankingu magazynu FORTUNE rzędu

Polscy pracownicy są najbardziej produktywni w całej Unii Europejskiej!

Czas dla rodziny tylko w Święta? Polacy na tle europejskich pracowników

Wyhamowuje dynamika zatrudnienia w firmach Nowoczesnej Gospodarki

ADP zwiększa zakres obsługi międzynarodowej listy płac dzięki nabyciu Celergo

ADP liderem na rynku zintegrowanych rozwiązań do zarządzania talentami.

Małe firmy Nowoczesnej Gospodarki zatrudniają najwięcej

Rekordowe otwarcie roku w Nowoczesnej Gospodarce mimo niższych wyników ogółu rynku

Automatyzacja w miejscu pracy? Polacy nie mają obaw!

Polscy pracodawcy na szarym końcu Europy – nie interesuje ich dobre samopoczucie psychiczne pracowników

ADP wśród grupy elitarnych firm na świecie z zatwierdzonymi wiążącymi regułami korporacyjnymi w zakresie globalnej ochrony danych

1 2 3 »