ADP omówi przyszłość rynku pracy podczas HR Tech World Congress 2017

Eksperci ADP promują najnowocześniejsze metody zarządzania kapitałem ludzkim, które pomogą sprostać wyzwaniom zmieniającego się świata

Warszawa, Polska – 10 października 2017 r. – ADP®, wiodący światowy dostawca rozwiązań w zakresie zarządzania kapitałem ludzkim (Human Capital Management), ma zaszczyt ogłosić, że weźmie udział w HR Tech World Congress 2017, który odbędzie się w dniach 24-25 października w Amsterdamie. Eksperci ADP pojawią się na tym wydarzeniu, aby omówić swoje spostrzeżenia dotyczące najnowszych, przełomowych badań firmy i podzielić się nimi, a także zaprezentować nowe, fascynujące produkty i innowacje na arenie międzynarodowej.

Nowe badania branżowe

Środowisko pracy nieustannie się zmienia; pracownicy domagają się większej kontroli nad swoim życiem zawodowym, europejski rynek pracy jest coraz węższy, a technologia dalej burzy spokój na rynku i wprowadza kolejne innowacje. Aby ułatwić organizacjom lepsze zrozumienie zmieniającej się istoty globalnego miejsca pracy, ADP Research Institute® (ADPRI) opublikował niedawno raport dotyczący Europy: „Evolution of Work 2.0: Nastawienie Ja vs. My”. Przedstawione w dokumencie wyniki ujawniają coraz większe rozbieżności między pracodawcami a pracownikami, a także wskazują na wyraźne braki w kwestii zarządzania talentami.

Nowe rozwiązania dopasowane do zmieniającego się krajobrazu

Obecnie specjaliści w zakresie HR muszą bardziej niż kiedykolwiek mieć pewność, że mają dostęp do narzędzi, umiejętności i procesów do zarządzania talentami. ADP chce pomóc firmom poruszać się po świecie, który sprawia wrażenie ulotnego, niepewnego, złożonego i niejednoznacznego (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous - VUCA). Wydaje się, że z powodu licznych zmian w legislacji (jak np. ogólne rozporządzenie o ochronie danych i lokalne zmiany polityczne) VUCA nie zwalnia tempa. Organizacje muszą zadbać o to, aby opracować strategie i rozwiązania dotyczące zarządzania kapitałem ludzkim, które pomogą im sprostać tym wyzwaniom.

- „Jesteśmy podekscytowani, że wracamy w tym roku na HR Tech World Congress. To świetna okazja do spotkania liderów opinii branży HR, aby omówić kwestie, z jakimi boryka się szeroko rozumiany rynek pracy. Mamy fascynujące obserwacje, którymi chcemy się podzielić, dzięki uprzejmości Instytutu Badawczego ADP, a także interesujące informacje dotyczące naszych nowych produktów – bądźcie czujni!” – powiedział Don McGuire, prezes EMEA.

ADP weźmie udział w HR Tech World Congress w Amsterdamie w dniach 24-25 października 2017. Więcej informacji dotyczących oferty innowacyjnych technologii ADP i doskonałości usług oraz prezentacji produktów można uzyskać na stoisku 102. Przy stoisku będzie można również spotkać się i porozmawiać z naszymi ekspertami.

HR Tech World Amsterdam będzie gościć liderów opinii oraz wizjonerów zmieniających rzeczywistość i kształtujących przyszłość rynku pracy, którzy pokażą, jak przeprowadzić zmiany w organizacjach, wykorzystując rewolucjonizujące dzisiejszy rynek strategie HR. Uczestnicy kongresu będą świadkami wystąpień Arianny Huffington, Sarah Wood, Petera Hinssena, Corinne Vigreux i wielu innych, a także liderów think-tanku z takich firm jak Airbus, Visa, Uber, Reddit oraz innych czołowych influencerów z branży. Od 24 do 25 października w Amsterdam RAI najbardziej aktualne tematy z dziedziny HR Tech zostaną omówione w ramach trzech głównych bloków tematycznych, a także podczas paneli dedykowanych: Breakout Tracks, Think Tanks i Product Demos, które pomogą zrozumieć i uwolnić potencjał Twojego zespołu.

O ADP (NASDAQ-ADP)

Zaawansowana technologia w ludzkim wymiarze. Przedsiębiorstwa wszelkiego rodzaju i różnej wielkości na całym świecie polegają na oprogramowaniu ADP w chmurze oraz wsparciu ekspertów, by pomóc uwolnić potencjał swoich pracowników. HR. Talent. Korzyści. Usługi kadrowo-płacowe. Zgodność. Wspólna praca na rzecz tworzenia lepszych kadr. Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź www.adp.com.

Logo ADP i skrót ADP są zarejestrowanymi znakami towarowymi ADP, LLC. Wszystkie inne znaki towarowe i znaki usług są własnością ich odpowiednich właścicieli. © 2016 ADP, LLC.

Katarzyna Ginszt-Bilczuk, ADP Polska, tel. +48 22 557 57 00, katarzyna.ginszt-bilczuk@adp.com
Joanna Gębska, BrandLab, tel. 660 506 223, j.gebska@brandlab.pl