ADP Liderem wśród usług płacowych w 2017 roku według NelsonHall

Warszawa - 5 lutego 2018 r. - Rynek pracy wygląda i zachowuje się dziś zupełnie inaczej niż 5 lat temu. Organizacje potrzebują rozwiązań, które pomogą przewidzieć i wpłynąć na zmiany na rynku pracy, które mogą oddziaływać na kluczowe elementy zarządzania, takie jak sposób wynagrodzenia pracowników. Dzięki oferowanym przez siebie rozwiązaniom ADP zostało uznane przez NelsonHall za lidera usług płacowych.

NelsonHall uznało usługi oferowane przez ADP za kluczowe wyróżniki. Zawierają się w tym rozwiązania dostosowane zarówno do małych jak i globalnych organizacji, z listami płac w różnych krajach i wsparciem językowym, które mogą być dostosowane do specyficznych wymagań lokalnych rynków.

Ponadto, ADP zostało docenione za:

• Inwestowanie w innowacyjne rozwiązania oparte na chmurze, które łatwo ewoluują w organizacji, są proste w użyciu i dostarczają aktualnych informacji.
  • Najnowsze udoskonalenia w analizach predykcyjnych i testach porównawczych w ADP® DataCloud; portfolio narzędzi ADP przeznaczonych do analizy danych do zarządzania kapitałem ludzkim (HCM), które dostarczają informacje na temat ich organizacji i umożliwiają porównywanie ich z innymi.
  • Kontynuację rozbudowy rozwiązań oferowanych w ADP® Marketplace, sklepu z aplikacjami, zaprojektowanego tak, aby pomóc pracodawcom zarządzać ekosystemem aplikacji korporacyjnych od ADP i innych dostawców, zbudowanych na jednej platformie.

- "Obecny rynek płac jest zatłoczony, dlatego dostawcom coraz trudniej odróżniać swoje usług i oferty produktową" - powiedział Pete Tiliakos, Główny Analityk HR Services w NelsonHall.

- "Dobre wyniki ADP w NEAT Payroll Services 2017 mówią o umiejętności wyróżniania się dzięki szerokiemu doświadczeniu i zdolności dostarczania najlepszych w swojej klasie usług płacowych opartych na technologii, zgodnej ze strategiami HCM firm" – dodaje.

-"W dzisiejszym dynamicznym i coraz bardziej globalnym środowisku biznesowym organizacjom coraz trudniej jest efektywnie zarządzać swoim zespołem" - powiedział Stuart Sackman, Wiceprezes ds. Globalnego produktu i technologii ADP.

- "W ADP koncentrujemy się przede wszystkim na dostarczaniu odpowiedniej technologii i usług dla przedsiębiorstw każdego rozmiaru, niezależnie od tego, gdzie są dzisiaj, ani od tego, jakie są ich przyszłe plany ekspansji. NelsonHall po raz piąty z rzędu zauważył, że właśnie to robimy." – dodaje.

NelsonHall Evaluation & Assessment Tool ocenia dostawców na podstawie dwóch kluczowych czynników: zdolności do zapewnienia natychmiastowych korzyści i zdolności do spełnienia przyszłych wymagań klientów. Firmy wyłonione do roli Liderów uzyskały dobre wyniki dzięki połączeniu ocen analityków i informacji zwrotnych od klientów.

Aby przeczytać cały raport o usługach płacowych oferowanych przez ADP, odwiedź NEAT Payroll Services 2017.

O NELSONHALL
NelsonHall jest wiodącą globalną firmą analityczną, która pomaga organizacjom zrozumieć "sztukę możliwości" w usługach informatycznych i biznesowych nowej generacji. Dzięki analitykom w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i Europie kontynentalnej, NelsonHall dostarcza organizacjom kupującym szczegółowych, kluczowych informacji o rynkach i dostawcach (w tym oceny NEAT), które pomagają im w podejmowaniu szybkich i przemyślanych decyzji o zakupie. Z kolei dostawcom NelsonHall zapewnia głębokie rozumienie dynamiki rynku i wymagań użytkowników, aby pomóc im w doskonaleniu strategii wejścia na rynek. Badania NelsonHall opierają się na rygorystycznych, całkowicie oryginalnych badaniach i są powszechnie szanowane za jakość oraz dogłębną analizę.

O ADP (NASDAQ-ADP)
Zaawansowana technologia w ludzkim wymiarze. Przedsiębiorstwa wszelkiego rodzaju i różnej wielkości na całym świecie polegają na oprogramowaniu ADP w chmurze oraz wsparciu ekspertów, by pomóc uwolnić potencjał swoich pracowników. HR. Talent. Korzyści. Usługi kadrowo-płacowe. Zgodność. Wspólna praca na rzecz tworzenia lepszych kadr. Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź www.adp.pl

Logo ADP,  ADP,  ADP Research Institute oraz ADP National Employment Report są zastrzeżonymi znakami towarowymi ADP, LLC. ADP A more human resource jest znakiem usługowym ADP, LLC. Wszystkie pozostałe znaki handlowe są własnością ich poszczególnych właścicieli.
Copyright © 2018 ADP, LLC. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Kontakt dla mediów:
Katarzyna Ginszt-Bilczuk, ADP Polska, tel. +48 504 222 823, katarzyna.ginszt-bilczuk@adp.com
Anna Ogiegło, BrandLab, tel. +48 600 034 306, a.ogieglo@brandlab.pl