ADP udostępnia Celergo – nowe narzędzie upraszczające międzynarodowe listy płac

Jako globalna, oparta na działaniu w chmurze platforma, ADP Celergo łączy zadania związane z międzynarodowymi listami płac w jedno, ujednolicone rozwiązanie.

Warszawa, 27 listopada 2019 r. – ADP, globalna firma technologiczna, dostarczająca rozwiązania w zakresie zarządzania kapitałem ludzkim, wprowadziła na międzynarodowe rynki platformę ADP Celergo, służącą do zarządzania międzynarodowymi listami płac. Dzięki temu rozwiązanie umożliwia centralizację danych dotyczących międzynarodowych list płac w jednym miejscu.

ADP Celergo to ujednolicona platforma, która upraszcza i pomaga zapewnić odpowiednie zarządzanie oraz dostarczanie usług w zakresie listy płac w wielu krajach. Rozwiązanie wykorzystujące technologię sterowania przepływem pracy, pomaga uprościć złożoność oraz ryzyko zarządzania. Daje ono managerom HR prosty dostęp do zestawu raportów, co pozwala na uzyskanie pełnego i dokładnego obrazu dotyczącego list płac i HR, a także pomaga dostarczać wiedzę niezbędną do podejmowania strategicznych decyzji biznesowych.

ADP Celergo to unikalne rozwiązanie, które daje firmom dostęp do innowacyjnych technologii oraz specjalistycznej wiedzy lokalnej. Te elementy dostarczają klientom jeden system rejestrów z przystępnymi do wykorzystania i skonsolidowanymi danymi, gwarantując jednocześnie najwyższy poziom obsługi i bezpieczeństwa – podkreśla Don McGuire, prezes Employer Services International w ADP.

Wyróżniki ADP Celergo:

Najwyższej klasy usługi zarządzania globalnymi listami płac

ADP Celergo sprawia, że zarządzanie globalnymi listami płac jest proste. Platforma obejmuje 140 krajów, pomagając firmom sprawnie poruszać się wśród lokalnych i globalnych wymogów prawnych oraz podatkowych. Wsparcie ze strony zespołu ekspertów regionalnych oraz dostęp do dokumentów w czasie rzeczywistym oraz kontrolowane przeglądanie i ocena, pomagają gwarantować dokładność w całym procesie.

Centralizacja usług

Dzięki sprawdzonemu modelowi usług, rozwiązanie zapewnia zcentralizowane wsparcie dla globalnych list, obejmujące jeden punkt kontaktowy, obsługiwany przez zespół doświadczonych ekspertów. To podejście pojedynczego rozwiązania ujednolica obsługę i gwarantuje pełne bezpieczeństwo.

Nowoczesna technologia

ADP Celergo to rozwiązanie, które cechuje standardowy przepływ pracy, spójna i „bezszwowa” integracja, raportowanie online oraz bezpieczeństwo danych, co wydatnie wpływa na uproszczenie pracy. Ponadto, zastosowana technologia jest zgodna z najbardziej wymagającymi międzynarodowymi, europejskimi, wiążącymi zasadami korporacyjnymi oraz standardami finansowymi, zapewniając globalną ochronę firmy oraz jej pracowników.

Aby dowiedzieć się więcej na temat ADP® Celergo, odwiedź https://www.adp.pl/nasze-rozwiazania-uslugi/payroll-solutions/celergo-payroll-solution/.

O ADP (NASDAQ – ADP)

Tworzymy lepszą przestrzeń dla pracy. Dostarczamy innowacyjne produkty, najwyższej jakości usługi i wyjątkowe doświadczenia, które pomagają w pełni wykorzystać potencjał pracowników.

HR, zarządzanie talentami, benefitami pozapłacowymi, listą płac przy zgodności z przepisami. W oparciu o dane, z myślą o ludziach.

Dowiedz się więcej na ADP.pl.

ADP, logo ADP oraz hasło “Always Designing for People” to znaki handlowe należące do ADP, LLC. Wszelkie pozostałe znaki należą do ich odpowiednich właścicieli. Copyright © 2019 ADP, LLC. All rights reserved.

Copyright © 2019 ADP, LLC. All rights reserved.

Patrycja Maciąg BrandLab, tel. +48 660 506 223, p.maciag@brandlab.pl